Workshop op wereldwijde Tai Chi- en Qi Gong-dag

Maatschappij Doetinchem

WEHL - Wereld Tai Chi en Qi Gong Dag is een wereldwijd evenement dat zich als een golf van positiviteit over de aarde meebeweegt met de tijdzones. Elke laatste zaterdag van april doen mensen over de hele wereld Tai Chi, voor het helen van de aarde, het verhogen van haar trilling en voor vrede onder de mensen onder het motto: ‘One world - one breath’. (Een wereld – een adem). Op deze dag, 27 april verzorgt Peer van Haaren, docent Tai Chi Tao en Qi Gong uit Wehl een gratis workshop. 

Tai Chi kent een aantal bijzondere gezondheidsbevorderende eigenschappen, zowel fysiek, als mentaal. De ritmische bewegingen van Tai Chi produceren ‘Chi’, een natuurlijke energiestroom die door het hele lichaam en geest circuleert, de bloedcirculatie bevordert, alle vitale organen masseert en het algehele welzijn verbetert van zowel zieke als gezonde mensen. De oefeningen zijn zeer eenvoudig en om mee te doen hoeft men geen kennis of ervaring te hebben van Tai Chi. De bewegingen in Tai Chi zijn anders dan in Qi Gong, dat zich richt op het cultiveren en beheersen van de innerlijke energie.

De workshop op de Dassenboomse Allee 1 (nabij natuurcamping ‘De Dassenboom’) in Wehl begint om 11 uur. Aanmelden en meer info via e-mail: pedrotaichitao@gmail.com.