• Alles
  • (3)
    Natuur
  • (2)
    Muziek
  • (1)
    Cursus-Workshop

Catharinastraat bestaat 20 jaar en viert feest

maandag 24 juni 9:15 uur

DOETINCHEM – Het is dit jaar precies 20 jaar geleden dat de Catharinastraat in het hart van Doetinchem werd geopend. Om deze reden vieren de winkeliers aan de Catharinastraat en Walstraat komend weekeinde gezamenlijk een driedaags feest. De beide straten zijn versierd met 130 kleurrijke paraplu's en de vlaggen hangen uit.

Gestart wordt op vrijdag 28 juni met 'Dolle Kinderpret'. Kinderactiviteiten, zoals een grabbelton, bellenblazen en spectaculaire straatartiesten. In de zweefmolen kunnen de kinderen lekker gratis zweven en worden getrakteerd op een ijsje. De zaterdag heeft een muzikaal tintje. Gezellige muziek van dweilorkest "Tied Zat'.

Wie jarig is trakteert koffie met gebak! Naast de kinderactiviteiten is er een Living Statues-contest voor jong en oud. 'Lekker swingen' is de titel op zondag 30 juni. Winkelen onder het genot van muziek met een hapje, een drankje en gratis ijs voor kinderen.

Swingen met de coverband Greenlight en als hoogtepunt de Living Statues met een groot aantal professionele statue-acts. Tijdens het driedaags programma zijn er vele prijzen te winnen. De speurneuzen kunnen hun ingevulde formulieren uiterlijk tot 31 juli inleveren.


deel deze activiteit

Locatie

Catharinastraat
Doetinchem
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden