• Alles
  • (3)
    Natuur
  • (1)
    Cursus-Workshop

Slowdate: Toppers van Toen en Nu

maandag 14 oktober 15:00 t/m 17:00 uur

Foto: Charles Keijser

Doetinchem - Muziektheaterdocent Carina Numan is te gast bij de Slowdate van maandag 14 oktober van 15.00 tot 17.00 uur in de Gruitpoort. Tijdens 'Toppers van Toen en Nu' frist ze muziek van vroeger op. Ervaring met zingen of theater is niet nodig. Ook kleinkinderen (tussen pakweg 16 en 26 jaar) of opa of oma (65-plus) mogen meekomen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden gaat via info@gruitpoort.nl.

Al langere tijd vinden er Slowdates op de Gruitpoort plaats, iedere eerste en tweede maandagmiddag van de maand. Jongeren en ouderen nemen daar de tijd om elkaar écht te leren kennen. De ene keer is er een gesprek over een bepaald thema. Soms is dat een kringgesprek, soms in kleine groepjes. Jan Menderink (65+) is de vaste gespreksleider. De andere keer wordt er een kunstactiviteit georganiseerd. Wat er ook op het programma staat, altijd is er een kleine proeverij van iets dat de andere generatie nog niet eerder proefde.

De Slowdates worden georganiseerd op het jongerencentrum van de Gruitpoort. Volgende data: 4 november, 11 november en 2 december.


deel deze activiteit

Locatie

Gruitpoort
Doetinchem