• Alles
  • (1)
    Bijeenkomst
  • (1)
    Sport
  • (1)
    Muziek

Avond4Daagse Home Edition

dinsdag 25 mei 0:00 uur

Al ruim een jaar loopt alles anders dan anders. Omdat vorig en dit jaar de Avond4Daagse niet op normale wijze door kon gaan, organiseert het Dorpshuis de Ruimte dit jaar de Avond4daagse Home Edition. Hoe leuk is dat! Je start gewoon vanuit huis en wandelt een mooie route met behulp van een app. Hoe…??? Hieronder vindt je meer informatie.

In de periode van dinsdag 25 mei tot en met zondag 6 juni loop je 4 dagen verdeeld over deze periode jouw Avond4Daagse Home Edition. Je hebt de keuze uit 3 verschillende routes per dag. De app die je hiervoor gebruikt is de app eRoutes. Door het gebruik van deze app wordt je deelname bijgehouden. In deze app staan verschillende routes, waardoor je makkelijk vanuit je eigen dorp kan starten. Om de vierdaagse wel uitdagend te houden, krijg je maximaal 2 weken de tijd om de 4 wandelingen van jouw gekozen afstand te voltooien! Daarnaast hoef je niet alleen 's avonds of doordeweeks te lopen, je mag er ook voor kiezen om overdag of in het weekend de wandelingen te voltooien. Dankzij de keuze tussen 3 routes per dag, is er genoeg ruimte om te voorkomen dat teveel personen tegelijk dezelfde route lopen.

Ook bij deze editie is er de mogelijkheid om verschillende afstanden te lopen, namelijk 2,5 km, 5 km of 10 km. Je volgt de wijzigingen in de app op in plaats van het volgen van de pijlen

Normaliter krijg je op de laatste loopdag je welverdiende medaille. Natuurlijk krijg je dit jaar ook een medaille, deze komen wij feestelijk (met inachtneming van de RIVM richtlijnen) bij je thuis bezorgen. Dit doen wij op vrijdag 11 juni tussen 18.30u en 20.30u.

Om de sfeer van de Avond4Daagse erin te krijgen, lijkt het ons leuk dat jullie de tuinen gezellig aankleden met bijvoorbeeld vlaggetjes.

Aanmelden voor de Avond4Daagse kan via deze link:

https://www.eroutes.nl/nl/avond4daagse/hummelo

De kosten bedragen € 6,50 per deelnemer.


deel deze activiteit

Locatie

Dorpskerk te Hummelo
Hummelo
Dorpsstraat 22
6999ac


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden