• Alles
 • (2)
  Lezingen
 • (1)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (4)
  Muziek
 • (1)
  Cursus-Workshop

Bijeenkomst voor naasten van mensen met NAH

maandag 17 februari 20:00 t/m 22:00 uur

Doetinchem - Op maandag 17 februari om 20.00 uur houden Sensire, MEE Oost, Helpgewoon NAH, Siza, Zozijn Op Pad, VIT hulp bij mantelzorg , professionals in NAH en het Slingeland Ziekenhuis een bijeenkomst voor naasten van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Compassiemoeheid en de dilemma's en taboes hierin staan deze avond centraal.

Na hersenletsel zijn er ook directe gevolgen voor de naasten van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) . Er is vaak sprake van langdurige mantelzorg en verhoudingen die onderling veranderen.

De aandacht gaat meestal naar de persoon met NAH. Het mantelzorgen door een naaste lijkt vanzelfsprekend. Helaas kan het mantelzorgen veel vragen van het persoonlijk welzijn van de naasten. De rek gaat er langzaam uit en de zorg uit liefde kan veranderen in een oneindige opgave. 

De avond wordt geleid door Margreet van der Voort. Zij is bestuurslid bij de stichting Mantelzorgelijk, werkzaam als veranderkundige en zelf al bijna 30 jaar mantelzorger. Op deze avond vertelt zij over haar eigen dilemma's en de lastige keuzes die mantelzorgers van dierbaren met NAH moeten maken. Naast het informatieve en interactieve deel is er ook ruimte om vragen te stellen en ervaringen met elkaar te delen. Deze avond is niet bestemd voor professionals of getroffenen zelf.

De bijeenkomst vindt plaats in het Auditorium van het Slingeland Ziekenhuis aan de Kruisbergseweg 25 in Doetinchem. Aanmelden kan tot 14 februari via 06-51191253 of m.reijntjes@sensire.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Slingeland Ziekenhuis
Doetinchem
Kruisbergseweg 25Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.