• Alles
  • (2)
    Natuur
  • (1)
    Cursus-Workshop

Dansvoorstelling Company's INDANS

zondag 17 mei 15:00 t/m 16:45 uur

DAVE LAM

17-5-20 staan de COMPANY'S INDANS in AMPHION met de voorstelling IMperfect. Deze dansvoorstelling gaat over het wel of niet perfect zijn, en wat is perfect dan?

IMPERFECT.

Is dat nog mogelijk in de huidige samenleving?

Kunnen we nog volledig onszelf zijn?

Imperfect als we zijn, zonder ons anders te doen voorkomen om geaccepteerd te worden?

Op social media gaat het voornamelijk om wie-kent-wie en hoeveel vrienden we wel niet hebben. Hoe goed kennen we die personen nu eigenlijk? Foto’s worden grotendeels vooraf bewerkt en voorzien van filters. Instagram heeft standaard van zichzelf al éénenveertig filters!

Zijn de foto’s die we maken van onszelf niet meer goed genoeg? Niet meer echt genoeg? Durven we door de sociale druk onze echte ik niet meer te laten zien?

Bij dans is alles puur natuur. Géén filters nodig.

Iedereen die danst, kent dat gevoel van vrij zijn, zichzelf zijn, zichzelf blootstellen aan wat iemand ervan vindt. Kunst? Een verhaal? Gewoon mooie lijnen? Of simpelweg fijn om naar te kijken en bij weg te dromen.

Met IMperfect staan we still bij de huidige trend om alles maar te filteren en laten we je zien dat imperfectie in die zin niet bestaat. Want, als dansers hebben we de stap al lang gemaakt om onszelf te zijn, onszelf te laten zien en dat zonder er echt over na te denken.

Als mens zouden we dat dan ook gewoon moeten kunnen. Nietwaar?

Met of zonder filters, zolang we maar onze ware ik zijn met alle imperfecties.

De voorstelling IMperfect wordt gedanst door de company’s & crew’s van STUDIO IN DANS en een zeer speciaal gastoptreden!


deel deze activiteit

Locatie

Schouwburg Amphion
Doetinchem
Hofstraat 159Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.