• Alles
  • (3)
    Natuur
  • (2)
    Muziek
  • (1)
    Cursus-Workshop

Jazzmiddag

zondag 10 november 14:30 t/m 17:00 uur

Harbour Jazzband

Doetinchem - Zondag 10 november van 14.30 tot 17.00 uur een jazzmiddag met de Harbour Jazzband in Hotel-Bistro de Kruisberg in Doetinchem. Entree is tien euro. Informatie: 0314-324060.

Doe Jazz '81 is buitengewoon verheugd dat het orkest Harbour Jazzband in Doetinchem komt spelen. De band werd in 1956 in Rotterdam opgericht en slechts weinig orkesten kunnen bogen op zo'n lange geschiedenis. De 'Harbour' mag zich na al die jaren nog steeds rekenen tot één van de beste traditionele jazzorkesten van Nederland. Het streven naar kwaliteit staat hoog in het vaandel.

De kracht van de Harbour Jazzband zit ook in de inzet, het enthousiasme en de sfeer tijdens hun concert. Het afwisselende repertoire bestaat uit composities van onder meer Jelly Roll Morton, Bix Beiderbecke, Louis Armstrong, Count Basie en Glenn Miller. Sinds de band in 2008 is uitgebreid tot een 8-mans formatie is een echte "Eddie Condon-sound" ontstaan. Er zijn maar weinig landen waar de Harbour Jazzband niet heeft opgetreden en de band heeft natuurlijk vele CD's gemaakt. In 2018 is zelfs een gloednieuwe Vinyl-LP live en analoog opgenomen. 

www.doejazz81.nl


deel deze activiteit

Locatie

Zalencentrum de Kruisberg
Doetinchem
Kruisbergseweg 172Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden