• Alles
  • (1)
    Lezingen
  • (2)
    Inloop-Opendag

Kruisberg Kunstzondag op 13 december

zondag 13 december 13:00 t/m zondag 13 juni 17:00 uur

Foto: Thea Zweerink

Kunst op afstand - Zondag 13 december van 13.00 tot 17.00 uur is er weer een Kruisberg Kunstzondag in de voormalige Kruisberg gevangenis in Doetinchem. Circa twaalf kunstenaars in het Paviljoen stellen hun ateliers open. Ook is de gezamenlijke expositieruimte De Kunstcipier in het hoofdgebouw te bezoeken.

Door Corona kon de Kunstzondag de afgelopen periode niet altijd doorgaan. Deze zondag met mondkapjes en voldoende afstand kan dat wel.

In De Kunstcipier is een nieuwe expositie ingericht met werken die mogelijk ‘Troost’ kunnen bieden in deze periode. Schilderijen, beelden, objecten, doekjes en nu ook de tas en de japon als uitingsvorm. In de ateliers kunnen geïnteresseerden met de kunstenaar in gesprek en is werkplaats en werk te zien. Een werk aanschaffen kan ook en wordt in deze ook voor kunstenaars lastige tijd zeer gewaardeerd.

Naastgelegen horecagelegenheid ‘Buuls’ verkoopt coffee-to-go. De Kruisberg hoopt op een middag met mooie ontmoetingen, op gepaste afstand. De toegang is vrij.

Kruisberg Kunstzondag

13 december van 13 - 17 uur

De Kruisberg gevangenis

Klootsemastraat 1 Doetinchem

www.kruisberggevangenis.nl

f de kunstcipierFoto: Thea Zweerink
deel deze activiteit

Locatie

De Kruisberg
Doetinchem
Klootsemastraat 1