• Alles
  • (3)
    Natuur
  • (2)
    Muziek
  • (1)
    Cursus-Workshop

Lange dagwandeling Hagen en Breukinkheide

woensdag 13 november 10:00 uur

GL&K

DOETINCHEM - De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen houden op woensdag 13 november een lange dagwandeling op landgoed Hagen en Breukinkheide. Dit is een gevarieerde wandeling van rivierduinen via de heide naar het ven. De tocht voert over het oude adellijke landgoed Hagen en door het gevarieerde landschap van Breukinkheide. Je kunt op allerlei plekken nog zien hoe de verschillen in dit gebied ruim 10.000 jaar geleden zijn ontstaan en - mede door de invloed van de mens - zijn veranderd.

Deelnemers dienen zelf voor een lunch en drinken voor onderweg te zorgen. Start: 10.00 uur op het parkeerterrein van Restaurant De Kruisberg, Kruisbergseweg 172 in Doetinchem. Duur: ca. 5 uur. Deelname: vijf euro, kinderen van 4 tot en met 12 jaar de helft. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Betaling geschiedt contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen).

Reserveren is niet nodig. Informatie: www.glk.nl/activiteiten, Joke Hoitink, 06-54668064 of Ronald Mannessen, 06-28865433.


deel deze activiteit

Locatie

PI De Kruisberg
Doetinchem
Hogenslagweg 8Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden