• Alles
  • (3)
    Natuur
  • (2)
    Muziek
  • (1)
    Cursus-Workshop

Vervolg theatercollege George van Houts over complottheorieën

donderdag 14 november 19:30 uur

Doetinchem - Twee seizoenen geleden overdonderde George van Houts met Kom Plot, een theatercollege over de aanslag op de Twin Towers en de hiermee samenhangende 'conspiracies'. Na 75 voorstellingen en meer dan 150.000 weergaven op YouTube vraagt dit initiatief om een vervolg, een deel II (TT). De geopolitieke ontwikkelingen schreeuwen om duiding. Reden te meer om dieper in te gaan op alle vragen rond de moeder van al deze veranderingen en opgelopen spanningen: 9/11. Het theatercollege is op donderdag 14 november om 19.30 uur te zien in Amphion.

Met als ironisch extra een aantal complotten uit de jongste geschiedenis die achteraf wel degelijk waarheid zijn gebleken. Zoals de Gladio-affaire. Plus een reeks absurde samenzweringen waar je hartelijk van in de lach schiet. Bijvoorbeeld: waren er niet eigenlijk twéé Titanics? Of: heeft Stanley Kubrick in 1968 de volledig-in-scène-gezette maanlanding gefilmd?

Wederom een theatercollege waarbij je kin op je borst zakt van verbazing over de krochten en kronkelingen van de menselijke geest.

Tickets voor alleen de voorstelling kosten 21 euro, inclusief (pauze)drankje en zijn via www.amphion.nl te bestellen en via de kassa (0314-376000).


deel deze activiteit

Locatie

Schouwburg Amphion
Doetinchem
Hofstraat 159Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden