• Alles
  • (3)
    Natuur
  • (2)
    Muziek
  • (1)
    Cursus-Workshop

Workshop edelstenen

donderdag 14 november 19:30 t/m 22:00 uur

Allie Smith

Doetinchem - Op donderdag 14 november van 19.30 tot 22.00 uur wordt de workshop 'Stralend de herfst door' gegeven bij de Stadsboerin in Doetinchem.

Tijdens deze workshop maak je kennis met diverse edelstenen en hun werking. Heb je behoefte aan meer energie en balans? Meld je dan nu aan voor deze workshop en ga stralend de herfst door!

De workshop is een co-creatie van Bureau Kracht en Projects of Light. Jolanda Klaassen is degene die het inhoudelijk verzorgt, een autoriteit in kristalland. Zij is onder andere vaste huistherapeut bij Mineralenparadijs Ruben Robijn en geeft al jaren trainingen en workshops over edelstenen door het hele land. De inhoud van de workshop 'Stralend de herfst door' in het kort: - Krijg inzicht in jouw energievreters - Hoe kun je ontladen en weer opladen? - Hoe breng je jezelf in nieuw evenwicht? - En hoe hou je deze balans vast? De kosten voor de workshop zijn 35 euro, betalen kan bij aanvang van de workshop. Ben je enthousiast geworden over de edelstenen die aan bod zijn gekomen? Na afloop bestaat de mogelijkheid ze te kopen. Aanmelden via mail naar bureau.kracht@gmail.com of via www.bureaukracht.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Stadsboerin
Doetinchem
Klootsemastraat 1Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden