22-24 Outdoor Exclusive, het eerste corona-festival van de regio!


Line up 22-24 Outdoor Exclusive
Line up 22-24 Outdoor Exclusive (Foto: 22-24 Club & Event)

22-24 Outdoor Exclusive, het eerste corona-festival van de regio!

Doetinchem - Al sinds medio maart zijn de deuren van 22-24 Club & Event gesloten. Een bezorgservice opzetten was geen optie voor de nachtclub waardoor de inkomsten compleet tot stilstand zijn komen te staan. Na wekenlang overleg scheen er dan eindelijk licht aan het einde van de tunnel. De club mag haar deuren weliswaar nog niet openen, maar de gemeente Doetinchem heeft wel groen licht gegeven om een 5-daags buitenevenement te organiseren!

22-24 Outdoor Exclusive gaat het evenement heten dat van 26 tot en met 30 augustus plaatsvindt op het parkeerterrein van de Saza topsporthal in Doetinchem. De line up bestaat uit de grootste namen van Nederland. Lil Kleine, Nicky Romero, Freddy Moreira en Childsplay zijn de headliners op 26, 38 en 30 augustus. Op 27 en 30 augustus neemt Doetinchems bekendste volkszanger, Tinus Hoekstra, het podium over met twee Nederlandstalige dagen boordevol Hollandse gezelligheid.

Het terrein komt er als volgt uit te zien: het podium met LED-schermen, C02-jets, lichteffecten en vlammenwerpers staat pontificaal in het midden. Daaromheen zijn vier vakken gecreëerd met hoge tafels en bijbehorende stoelen. Door de lange catwalk kunnen de artiesten gemakkelijk de interactie met het publiek opzoeken. Ook in de vakken tussen de tafels wordt gezorgd voor beleving, zodat er over het gehele terrein genoeg gebeurd om de hele avond je ogen uit te kijken.

Pascal van der Beek, eigenaar van 22-24 Club & Event, is erg blij met de goedkeuring van de gemeente voor het evenement. De horecaondernemer zat middenin de voorbereiding voor de tweede editie van Kingsday Festival Doetinchem toen corona roet in het eten gooide. Over 22-24 Outdoor Exclusive zegt hij het volgende: ‘’Het is erg fijn dat we weer naar een doel toe kunnen werken met ons personeel. Ik krijg veel reacties vanuit onze achterban dat er behoefte is aan evenementen. Het is ook supergaaf dat we zulke grote artiesten hebben weten te strikken, normaal gesproken zou Nicky Romero simpelweg niet haalbaar zijn. Ten slotte is een bijkomend voordeel dat er nu 25 bedrijven die actief zijn in de evenementenbranche weer aan het werk kunnen door dit evenement’’.

De tafelverkoop voor het evenement is afgelopen week gestart en valt niet tegen. Meer dan de helft van de tafels is in de eerste vier dagen al verkocht. Tafels zijn verkrijgbaar via www.22-24.events. Het advies is om niet langer te wachten met bestellen aangezien de kans groot is dat het evenement gaat uitverkopen.

Meer berichten