Gratis proefles van de ETS-Bijbelcursus in Doetinchem


Foto:

Gratis proefles van de ETS-Bijbelcursus in Doetinchem

Doetinchem - Op 9 september begint in Doetinchem het nieuwe seizoen van de ETS-Bijbelcursus van het Evangelisch College. Ter kennismaking zijn de lessen in september gratis te volgen.

Het Evangelisch College zet zich in voor bijbelonderwijs in Nederland en biedt de interkerkelijke ETS-Bijbelcursus aan op 55 locaties in Nederland. Jaarlijks volgen zo’n 1.200 christenen deze cursus.

De ETS-Bijbelcursus is er voor iedereen die wil groeien in geloof en meer wil begrijpen van de grote lijn en samenhang van de bijbel. In de lessen wordt onder meer aandacht besteed aan de achtergronden, thema's, context en de hoofdgedachten van elk bijbelboek. De cursisten worden op deze manier betrokken bij de Bijbelse boodschap voor het dagelijks leven. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle bijbelboeken aan bod komen. 

In Doetinchem zijn de lessen elke tweede en vierde maandag van de maand, van 19.30 uur tot 22.00 uur in Het Lichtpunt aan de Dr. Huber Noodtstraat 76. De lessen worden verzorgd door de docenten Debora Krikke (Oude Testament) en Piet Passchier (Nieuwe Testament).

Aanmelden voor de gratis en vrijblijvende proefles kan via www.evangelisch-college.nl/ets. 

Meer berichten