Marlou Kroese en Thijs Hegman, bandmarathon DRU 2019. (foto: Frans Hesselink)
Marlou Kroese en Thijs Hegman, bandmarathon DRU 2019. (foto: Frans Hesselink) (Foto: Frans Hesselink)

Optreden Popband Awesome

Doetinchem - Op zaterdag 12 september om 15.30 uur geeft de popband Awesome een spetterend ‘laatste’ optreden in de P&P zaal van vestiging Muziekschool Doetinchem.

Awesome bestaat uit 6 bandleden; Marlou Kroese, zang, Thijs Hegman, zang/ gitaar, Thomas Sessing, zang/ gitaar, Pepijn Rözer, basgitaar, Teun Thiele, drums en Dirk Lukassen, zang/ keyboard, allen leerlingen en/ of oud-leerlingen van de Muziekschool. Zij spelen onder leiding van Raimond Surquin.

Hun repertoire is veelzijdig en bestaat uit nummers van onder meer Michael Jackson, Bruno Mars, Iggy Pop, The Kinks en vele andere.

Op zaterdag 29 augustus stonden ze nog op het podium bij Hessenbad pop. Op 12 september spelen zij het dak eraf bij de Muziekschool, het is dan tevens het laatste optreden van Awesome in deze bezetting.

Het optreden is onderdeel van het programma van de Muzikale Proeverij van de Muziekschool en gratis toegankelijk. Wel is vanwege corona aanmelden noodzakelijk. Aanmelden kan tot en met 10 september via: info@muziekschoolog.nl.

Meer info www.muziekschooloostgelderland.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden