Hoe belangrijk is de zelfstandig winkelier voor Wehl?

Wehl - ‘Hoe belangrijk is de zelfstandig winkelier voor Wehl? Beschrijf de meerwaarde en help mee aan een wereldrecord.’ Die oproep doet Het Vakcentrum, de onafhankelijke belangenbehartiger van zelfstandig detaillisten in food, non-food, fast moving consumer goods en franchisenemers.

Zelfstandig winkeliers zijn belangrijk voor Nederland. Ze ondersteunen veel plaatselijke activiteiten en verenigingen en zijn vaak actief in besturen. Dat vinden de betreffende winkeliers vanzelfsprekend. Maar juist omdat zij het vanzelfsprekend vinden is die inzet lang niet altijd voldoende bekend. Vandaar dat de winkeliers iedereen oproepen eens te beschrijven hoe belangrijk de zelfstandig winkelier is voor de buurt, wijk of stad. De reacties worden eind november aangeboden aan ’politiek Den Haag’. Bovendien worden alle reacties gebundeld tot een Guinness wereldrecord, de langste kartonnen slinger.

Reacties kunnen geschreven worden in een groot Meerwaarde-boek. Dat ligt van maandag 14 september tot en met donderdag 17 september bij Plus Bruil aan de Stationsstraat 14 in Wehl.

In het grote Meerwaarde-boek zijn voorbeelden opgenomen van de vele activiteiten die door de winkeliers worden ondersteund. Nu krijgen de klanten en de (sport)verenigingen, scholen, bejaardenhuizen etc. die steun ontvangen, zelf de kans om aan te geven hoe belangrijk de zelfstandig winkelier is.

Guinness wereldrecord

Met het beschrijven van de Meerwaarde van de zelfstandig winkelier help je de winkeliers ook aan een Guinness wereldrecord. Ze verwachten zoveel positieve reacties te ontvangen, dat daarmee aan het eind van dit jaar de langste kartonnen slinger ter wereld gemaakt kan worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden