Wil jij je actief inzetten voor de natuur? Het Wereld Natuur Fonds kan je hulp goed gebruiken!

Vrijwilligers zijn voor ons onmisbaar. Met passie voor de natuur en de wilskracht om deze te beschermen, leveren onze vrijwilligers een aanzienlijke bijdrage aan onze missie. Wil jij je op een uitdagende manier inzetten voor de natuur en met een team van betrokken natuurliefhebbers samenwerken aan natuurbescherming?? Meld je dan nu aan bij WWF-Achterhoek en Zutphen, want samen kunnen we zóveel meer betekenen!

Wat doet een regioteam? 

Een regioteam bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers die zich met uiteenlopende activiteiten inzet voor natuurbescherming. De vrijwilligers geven informatie over het werk van WWF, laten zien hoe mensen een bijdrage kunnen leveren aan natuurbehoud en maken mensen enthousiast voor onze organisatie. ?

Wat kun jij doen als vrijwilliger?

Als vrijwilliger ben je het gezicht van WWF. Werk je graag met jongeren? Dan kun je gastlessen geven op scholen. Ook kun je WWF vertegenwoordigen tijdens evenementen en acties, zoals de Rangerdag voor onze jonge leden. Of je nou een organisatietalent bent of een mensen-mens, mogelijkheden genoeg om ons team te versterken.

Wat bieden we? 

We bieden een leuke vrijwilligers job, vol uitdaging en afwisseling, waarbij je je samen met jouw regioteam inzet voor de natuur op onze aarde. Je werkt samen met en krijgt ondersteuning van het hoofdkantoor van het Wereld Natuur Fonds. 

Doe je mee?

Meld je dan nu aan via: wwf.nl/vrijwilligers en kies voor Achterhoek en Zutphen

Ons team neemt z.s.m. contact met je op.

Meer informatie over vrijwilligerswerk bij WWF vind je op onze vrijwilligerspagina. 

Meer berichten