persbericht lancering VVV Doetinchem website

202010631a7_d2b85cda.docx


Persbericht 8 oktober 2020

VVV Doetinchem lanceert geheel nieuwe website

Vanaf heden is de geheel nieuwe website van de VVV Doetinchem online. De afgelopen maanden is achter de schermen hard gewerkt om de website begin oktober online te kunnen zetten.
Onder www.vvvdoetinchem.nl is veel inspiratie en informatie te vinden over wat er in de gemeente Doetinchem te doen is.

Waarom een nieuwe website

Na een aantal jaar een goed functionerende website te hebben gehad was het tijd voor iets nieuws. Een nieuw format, een nieuwe look en een duidelijkere beschrijving van de activiteiten die Doetinchem en omstreken rijk is. Afgelopen zomermaanden is er achter de schermen hard gewerkt om Doetinchem in een nog mooier en vollediger daglicht te zetten. Dit in samenwerking met het nieuwe digitale format dat met Achterhoek Toerisme is gecreëerd.

De website

De nieuwe website laat de vele mogelijkheden die Doetinchem en omstreken te bieden heeft zien.
Door dit vernieuwde digitale portaal te creëren wil de VVV Doetinchem haar bezoekers, toeristen én de inwoners van Doetinchem nog beter voorzien van de nodige informatie en inspiratie om een bezoek zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

De fysieke VVV is ook vernieuwd 

In het oude monumentale Postkantoor aan de Van Nispenstraat 2 in Doetinchem, is de VVV fysiek gevestigd. Ook daar is intern een kleine verbouwing geweest om de bezoekers veilig volgens de huidige regels rondom de covid-19 maatregelen te kunnen ontvangen. De afgelopen zomermaanden heeft de VVV vele nieuwe bezoekers uit eigen land mogen verwelkomen. Op vakantie in eigen land. Toeristen beginnen hun dag of paar dagen Doetinchem met een bezoek aan de VVV.

De VVV is dus een belangrijk vertrekpunt van waaruit de toerist zijn bezoek verder plant. De vrijwilligers van de VVV zijn belangeloos en vertellen graag en enthousiast over de vele mogelijkheden.

Met de nieuwe website hoopt de VVV ook digitaal mensen nog beter te kunnen inspireren naar Doetinchem te komen en te verblijven.

Openingstijden VVV Doetinchem:

dinsdag en woensdag 10:00 - 14:00 uur | donderdag en vrijdag 10:00 - 17:00 uur |
zaterdag 10:00 - 14:00 uur | zondag gesloten.

VVV Doetinchem is gevestigd aan de Burgemeester van Nispenstraat 2 in Doetinchem.

Telefoon nummer: 0314-335557

Website: www.vvvdoetinchem.nl

Mail: info@vvvdoetinchem.nl

Twitter: @VVVDoetinchem

Facebook: vvvdoetinchem
Instagram:doetinchemvvv

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden