Klanten van Repair Café naar Stadswerkplaats

Doetinchem - Wegens de maatregelen in verband met het coronavirus kan het Repair Café mensen voorlopig niet helpen met hun kapotte spullen. Klanten van het Repair Café kunnen nu terecht bij de Stadswerkplaats aan de Terborgseweg 106 in Doetinchem.

Het Repair Café bij de Stadskamer aan de Raadhuisstraat 34 in Doetinchem stond iedere donderdagmiddag voor klanten klaar om kapotte spullen en apparaten te repareren. Wegens het oplopende aantal coronabesmettingen en de daaropvolgende overheidsmaatregelen werd het Repair Café tot nader orde gesloten. 

Om mensen toch tegemoet te kunnen komen is er een (tussen)oplossing bedacht. De ingang van de Stadswerkplaats is aan de grote parkeerplaats van het Laborijncomplex. Als klanten iets willen laten repareren kunnen ze bellen naar 06-83874428. Ze maken dan een afspraak over wanneer ze een product willen brengen. Ter plekke spreken ze met een van de medewerkers af wanneer ze het gerepareerde product weer kunnen afhalen. Omdat er de hele week door gerepareerd kan worden, worden de klanten gespreid en wordt er gewerkt binnen de richtlijnen van het RIVM.

De Stadswerkplaats, alwaar allemaal vrijwilligers werken, brengt een kleine vergoeding in rekening. De Stadswerkplaats repareert naast elektronische apparaten ook fietsen en computers.

www.stadskamer.com


Meer berichten