Online open dag mbo Zone.college

Doetinchem - Kennismaken met groene beroepen, informatie krijgen over opleidingen, in gesprek gaan met docenten en studenten en enthousiast worden: dat zijn de ingrediënten van de online open dag mbo van Zone.college in Doetinchem op 27 november van 15.00 tot 21.00 uur. 

Vanwege de coronamaatregelen organiseert de groene onderwijsinstelling deze keer alleen een online editie van de open dag. Aanmelden voor de online open dag is verplicht en kan via het aanmeldformulier op zone.college/opendagenmbo.
Na inschrijving ontvangen toekomstige mbo-studenten een unieke link naar een speciaal platform met informatie over de gewenste opleidingsgroep. Op dit unieke opleidingsplatform geven docenten en studenten van verschillende locaties uitleg over onder meer het onderwijs, de (internationale) projecten en de vele beroepsmogelijkheden. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor meer dan 17 opleidingsgroepen.
Zone.college biedt in Doetinchem de mbo-opleidingen Tuin & landschap, Dierenartsassistent paraveterinair, Dierverzorging, Groen, grond & infra en Veehouderij aan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden