Ondernemersdag Achterhoek

Regio - De Feestfabriek en de Achterhoekse Rabobanken slaan de handen ineen. Op vrijdag 27 november houden zij samen de Ondernemersdag Achterhoek. Een werkdag lang radio voor en door ondernemende Achterhoekers. Luister (en kijk) van 8.30 tot 1700 uur mee naar de uitzending via www.geluksregio.nl.

Al meerdere jaren op rij organiseren Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek en Rabobank Graafschap in november de ondernemersavonden. Avonden met interessante sprekers, een hapje, een drankje en netwerken. Dit jaar is (en moet) het allemaal even anders. Daarom ziet de Ondernemersdag er ook anders uit. Er wordt een complete werkdag radio gemaakt speciaal voor en door ondernemers.

Niemand minder dan NPO Radio 2-dj's Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof praten deze dag aan elkaar. Het thema van de dag is "Achterhoek: ongeluks- of geluksregio". Dit thema komt op verschillende manieren terug. Er wordt gesproken over het bedrijfsleven, sport en cultuur. Natuurlijk ontbreken ook de muziek en belspelletjes niet.

Met medewerking van o.a. VNO*NCW, Pak An, Talententuin en SMARTHUB. Met bekende namen als Mark Boumans (Burgemeester Doetinchem), Jan Markink (Gedeputeerde Staten van Gelderland), Ronnie Degen (De Feestfabriek), Luuk Domhof (De Timp), Hendrik-Jan Lovink (Zwarte Cross) en Hans Martijn Ostendorp (BV De Graafschap).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden