Inloophuis Oude IJssel doet mee met ‘Huis in Actie’ KWF

Doetinchem – Het KWF Nederland is samen met de IPSO Inloophuizen een actie gestart om het voortbestaan van de Inloophuizen in Nederland veilig te stellen. 

Met de website acties.kwf.nl/huisinactie, ondersteund door radiocommercials en advertenties, wil het KWF de aandacht vestigen op de financiële noden van Inloophuizen in Nederland.

Door de coronabeperkingen en coronamaatregelen hebben veel Inloophuizen het moeilijk. Evenementen vielen weg; inkomsten bleven uit. De donaties die via ‘Huis in actie’ worden gestort, komen terecht bij het Inloophuis waarvoor is gekozen.

Inloophuis Oude IJssel in Doetinchem is één van de Inloophuizen die meedoet aan ‘Huis in actie’. Ook het Doetinchemse Inloophuis is door het wegvallen van evenementen waarvan de opbrengst deels ten goede zou komen aan het huis, veel inkomsten misgelopen. Voor het Inloophuis is de actie van het KWF dan ook van groot belang. 

Het Inloophuis Oude IJsel kan worden gesteund via: https://acties.kwf.nl/fundraisers/vrijwilligersinloophuisoudeijssel

Inloophuis Oude IJssel biedt psychosociale ondersteuning aan mensen die met kanker te maken hebben. Door de coronabeperkingen is het Inloophuis voorlopig gesloten. De ondersteuning vindt tijdelijjk telefonisch en via mail plaats. 

Voor meer informatie zie: www.inloophuisoudeijssel.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden