Koopzondag


Foto:

Koopzondag

Doetinchem - Zondag 29 november is de traditionele koopzondag in Lekker. Doetinchem. 

Op deze laatste zondag van de maand zijn nagenoeg alle winkels in de Doetinchemse binnenstad van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend. 

Ondanks deze roerige tijden wacht bezoekers een ‘warm en gezellig’ onthaal in de winkelstraten. De nieuwe sfeerverlichting laat de winkelstraten stralen en de winkeliers in Lekker. Doetinchem zijn helemaal klaar voor de feestmaand. Zij bieden hun klanten volop aanbiedingen voor de leukste cadeaus tijdens de decemberdagen.

Hoewel er in verband met de coronamaatregelen geen publieksactiviteiten zullen plaatsvinden, stellen de binnenstadondernemers alles in het werk om hun klanten weer de gastvrijheid te bieden die de bezoekers van hen gewend zijn. Zij nemen de nodige veiligheidsmaatregelen zodat bezoekers zich welkom en veilig kunnen voelen. Hierbij is ook samenwerking met de bezoekers van groot belang. Zij worden daarom gevraagd om hun bezoek aan de binnenstad het liefst ruim vóór de feestdagen te plannen. Hierdoor wordt meer spreiding gecreëerd. 

Daarnaast zet Binnenstadbedrijf Doetinchem op verwachte piekmomenten cityhosts in, om de bezoekersstromen te begeleiden en de anderhalve meter afstand te waarborgen.

Parkeren op koopzondag is gratis. In de parkgarages (Amphion-, MediaMarkt-, en Catharinagarage) kunt u gratis uw auto parkeren tussen 10.00 en 18.00 uur. Meer informatie vindt u op www.lkkrdoetinchem.nl.

Meer berichten