Voedselbank Doetinchem Kerstpaketten

Voedselbank Doetinchem Kerstpaketten

DOETINCHEM/BRONCKHORST - De Voedselbank Doetinchem houdt ieder jaar een kerstpakkettenactie voor het hele werkgebied: de gemeente Doetinchem en de gemeente Bronckhorst. Veel mensen krijgen in deze tijd een kerstpakket van hun werkgever of van relaties. En dat is natuurlijk hartstikke fijn. Misschien zitten er etenswaren in het pakket waar een werknemer niet op zit te wachten, maar vindt die het wel leuk om rond de kerst wat extra’s voor andere mensen te doen. Een goede en juiste plek om een kerstpakket te doneren is dan de Voedselbank.

Dit jaar kunnen pakketten worden afgegeven op maandag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en op donderdag van 13.00 tot 15.00 uur. De inzameling is gecentraliseerd in Doetinchem in de hoofdvestiging. Daar is voldoende ruimte om het een en ander te sorteren en op te slaan. Ieder jaar krijgt de Voedselbank op deze manier heel wat extra’s binnen. De inhoud van de pakketten worden verdeeld onder de cliënten. Vanzelfsprekend zijn donaties van bedrijven die kerstpakketten over hebben ook van harte welkom.

Alle klanten van de Voedselbank Doetinchem/Bronckhorst krijgen nog vóór de kerst een kerstpakket, extra naast het normale pakket. De kerstpakkettenactie is er op gericht om extra levensmiddelen binnen te krijgen zodat ook vlak na de kerst, in januari klanten gegarandeerd een volwaardig pakket krijgen. Mensen en bedrijven kunnen dus een heel kerstpakket dat ze zelf overhebben, inleveren. Maar als mensen apart dingen willen inkopen dan zijn vooral langer houdbare levensmiddelen welkom: rijst, bonen, macaroni, pasta, ingeblikte of potten groente, koffie en thee.

De Voedselbank zit aan de Edisonstraat 48a in Doetinchem (industrieterrein de Huet). In Bronckhorst is het uitgiftepunt in Zelhem, waar 39 cliënten hun pakket ophalen.

Schikken de tijden voor afgifte niet, neem dan contact op met de Voedselbank. 

Meer berichten