Speurwerk door jonge BeestenBenders

Speurwerk door jonge BeestenBenders

Doetinchem - Dat BeestenBenders goede speurneuzen zijn, hebben ze al meer dan eens laten zien. Tijdens de vakantie zochten ze niet alleen naar zwerfafval, maar gingen ze ook op zoek naar de speciale BeestenBende Schat die verstopt was, ergens in Doetinchem. 

Ze hadden de hele vakantie om te ontdekken waar toch die speciale poster met vertaalsleutel te vinden was (antwoord: in de etalage van de Pets Place aan de Terborgseweg). En ze wisten de code met succes te kraken. Ze haalden niet alleen veel zwerfafval op, maar ook een flinke buit. Alle deelnemertjes ontvangen deze weken een speciaal presentje.

De BeestenBende is een gratis ‘club’, voor kinderen van 6 tot 12 jaar uit gemeenten in heel Nederland. Al meer dan 14.000 kinderen zijn in de loop van jaren lid geworden. Als BeestenBende-lid help je mee om je buurt schoon te houden voor mens én dier. In ieder geval één keer per maand ruimen de kinderen in teams hun eigen wijk op, in opvallende outfit en gewapend met knijpers. Elk team heeft minstens één volwassen begeleider. Als blijk van waardering maken de bendeleden in de loop van het schooljaar allerlei spannende (dieren)avonturen mee.

Meer berichten