Sportbedrijf Doetinchem van start

Sportbedrijf Doetinchem van start

Doetinchem - Per 1 januari 2021 is het officieel: Stichting Sportservice Doetinchem, Rozengaarde B.V. en het onderdeel binnensportaccommodaties van BUHA B.V. vormen samen het nieuwe Sportbedrijf Doetinchem B.V..

De gemeenteraad van de gemeente Doetinchem heeft in september 2020 besloten tot de oprichting van Sportbedrijf Doetinchem. 

Het sportbedrijf blijft dezelfde taken uitvoeren als Stichting Sportservice Doetinchem: het ontwikkelen, aanbieden en uitvoeren van activiteiten en programma’s die sport, bewegen, welzijn en een gezonde leefstijl van de inwoners van de gemeente Doetinchem stimuleren. Daarnaast zal het sportbedrijf de beheer en exploitatie verzorgen van Zwembad Rozengaarde (inclusief Skyzone) en de gemeentelijke sporthallen en gymnastieklokalen.

Nieuw en bekend gezicht in de directie van Sportbedrijf Doetinchem B.V.
Maurice Tepperik en Madelon Nolsen vormen de directie van Sportbedrijf Doetinchem B.V.. Maurice Tepperik is per 1 januari 2021 directeur-bestuurder van Sportbedrijf Doetinchem. Hij is daarmee de eerste directeur van de nieuwe sportorganisatie in Doetinchem. Maurice was sinds 2019 werkzaam bij Hospitality Group als Senior Consultant en was daarin als adviseur betrokken bij tal van projecten binnen de sport. Daarvoor is Maurice lange tijd werkzaam geweest binnen Sportbedrijf Deventer. Madelon Nolsen is per 1 januari de adjunct-directeur van Sportbedrijf Doetinchem. Madelon is sinds 2012 manager van Sportservice Doetinchem en heeft als manager en eerste medewerker van Sportservice, de uitvoering van het gemeentelijk sportbeleid vorm gegeven. Madelon zal met name verantwoordelijk worden voor alle taken die vanuit Sportservice Doetinchem meekomen naar het Sportbedrijf en het beheer en de exploitatie van de binnensportaccommodaties.

Vanaf 1 januari 2021 wordt Sportbedrijf Doetinchem stap voor stap verder vormgegeven. Dan wordt er onder andere gewerkt aan een website, logo en huisstijl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden