Online open dag Vakmanschapsroute Zone.college Doetinchem

Online open dag Vakmanschapsroute Zone.college Doetinchem

Doetinchem - Op woensdag 20 januari houdt Zone.college Doetinchem haar online open dag rondom de Vakmanschapsroute. 

Toekomstige studenten en hun ouders/verzorgers kunnen dan vanaf huis kennismaken met deze praktische en actieve route naar een mbo-niveau 2 diploma in de vakrichtingen Groen, grond & infra (Loonwerk), Tuin & landschap (Hovenier), Veehouderij en Dierverzorging. Aanmelden voor de online open dag is verplicht. Dit kan via het formulier op de website www.zone.college/open-dagen-vakmanschapsroute

Op de online open dag kunnen bezoekers kennis maken met de Vakmanschapsroute. Docenten vertellen in verschillende video’s over de vakken, de manier van onderwijs geven en de verschillende vakrichtingen binnen de Vakmanschapsroute. Studenten die de opleiding nu volgen delen hun ervaringen. Uiteraard kunnen bezoekers in gesprek met docenten en al hun vragen stellen. Voor wie is de Vakmanschapsroute?
De Vakmanschapsroute is er speciaal voor basisberoepsgerichte leerlingen en erg praktische ingestelde kaderberoepsgerichte leerlingen, die graag verder willen leren en werken in het groen.

Vanaf het derde jaar vmbo worden ze in op een praktische en actieve manier binnen 3 tot 4 jaar voorbereid op een mbo-diploma niveau 2. Daarmee kunnen ze meteen aan het werk. Maar leerlingen kunnen er ook voor kiezen om verder te leren. Binnen en buiten de groene sector. In Doetinchem kunnen leerlingen kiezen voor de vakrichtingen Groen, grond & infra (Loonwerk), Tuin & landschap (Hovenier), Veehouderij en Dierverzorging. 

De online open dag in Doetinchem is op woensdag 20 januari van 14.00 tot 21.00 uur. Op dit tijdstip kunnen bezoekers ook kennismaken met het vmbo-Groen en Het Groene Lyceum van deze locatie. 

Meer berichten