Foto:

PaasChallenge 2021

Doetinchem - Stel je voor dat je in een tijdmachine kan stappen, terug naar het jaar 30 van onze jaartelling. Opeens loop je door de straten van Jeruzalem op zoek naar geheime aanwijzingen. Overal kom je QR-codes tegen en ga je het gesprek aan met virtuele gesprekspartners uit de tijd van Jezus.

Je zit midden in het verhaal van Pasen en beleeft het op een fysieke en uitdagende manier. Dat is de PaasChallenge 2021.

Het is een interactieve wandeltocht waarbij op verschillende locaties opdrachten hangen. Dit zijn QR-codes die je kunt scannen met je telefoon. Afhankelijk van de actuele coronamaatregelen kun je alleen, in groepjes van twee personen of als gezin (mits uit één huishouden) meedoen. Het spel is geschikt voor alle leeftijden. Wel is het speciaal geschikt voor tieners in de leeftijd tussen 10 en 18 jaar.

Iedereen mag meedoen, ongeacht of je lid bent van de Protestantse Gemeente Doetinchem of niet. Het duurt ongeveer 1 tot 2 uur.

De tocht kan gelopen worden in de periode van 21 maart tot en met 5 april in de wijk rondom Kerkelijk Centrum de Wingerd. Startpunt en eindpunt van de route is De Wingerd, De Bongerd 4, Doetinchem.

Aanmelden kan via mail: luukaalbers@hotmail.com. Na aanmelding krijgen de deelnemers instructies toegemaild.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden