Foto: PR

Amphion Educatie presenteert PeuterPower-hoorspelen

Doetinchem - Amphion Cultuurbedrijf ontwikkelde vier hoorspelen voor jonge kinderen. De hoorspelen zijn ontwikkeld door professionele zang-, spel- en dansdocenten en ingespeeld door Nederlandse topmuzikanten.

De hoorspelen zijn gratis beschikbaar via YouTube, Spotify en iTunes onder de naam PeuterPower en te gebruiken in het (peuter)onderwijs, maar ook door ouders thuis.

Actief zintuigen gebruiken

De naam hoorspel zegt het al: de kinderen zingen, spelen en dansen wat zij horen. Als pedagogisch medewerker, onderwijzer of ouder begeleid je de peuter(s) tijdens deze hoorspelen om zich te durven laten zien en horen.

De zang-, spel- en dans werkvormen stimuleren de peuters om mee te doen, de zintuigen actief te gebruiken, uitdrukking te geven aan ervaringen en gevoelens en ze prikkelen de verbeeldingskracht en fantasie.

Live presentatie via Zoom

Sofie Cornelissen, cultuurcoach Amphion Cultuurbedrijf, geeft live tekst en uitleg bij de PeuterPower-hoorspelen op donderdagavond 25 maart van 20:00 tot 20:45 uur. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar info@amphion.nl voor donderdagavond 25 maart om 17:00 uur.

Concept, tekst en muziek: Sofie Cornelissen, Lotte Giezen, Kim Som, Zwaan Stam. Uitvoering muziek: Lotte van Drunen, Tim Breel, Evert Zeevalkink, Jesse Faber, Marieke de Bruijn, Zwaan Stam, Laurens Goedhart. Opnames en mixage: Hans Ravestein, Groenland Studio. Mogelijk gemaakt door: Bredeschool netwerk Doetinchem.

amphion.nl/educatie/peuterpower

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden