Ervaringsgroep voor mensen met autisme

Doetinchem - RondomAutisme organiseert binnenkort een nieuwe ervaringsgroep voor mensen met autisme en biedt de gelegenheid onder begeleiding om elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan.

Doel is ondersteuning te bieden bij moeilijkheden die men ervaart en te werken aan een gezond evenwicht. Tijdens de bijeenkomsten van respectievelijk acht avonden is er de gelegenheid om gevoelens en ervaringen uit te wisselen.

Het voordeel van een groep is dat je steun ontvangt en van elkaar kunt leren. Er worden ook praktische tips aangereikt.

De bijeenkomsten vinden plaats in een vertrouwde informele setting. De deelnemers bepalen zelf welke onderwerpen voor hen belangrijk zijn, bijvoorbeeld: omgaan met lastige momenten, goed voor jezelf zorgen, evenwicht vinden in je relatie(s). De begeleider is ervaringsdeskundige en geeft advies en ondersteuning. Het is geen cursus en geen therapie.

De Stichting RondomAutisme heeft als doelstelling het verbeteren van kwaliteit van leven voor mensen met autisme, hun mantelzorgers in de directe omgeving zoals ouders, partners en kinderen en verder iedereen die professioneel of privé in aanraking komt met autisme.

Opgeven kan door je telefoonnummer te mailen naar info@rondomautisme.nl o.v.v. ervaringsgroep.

www.rondomautisme.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden