Foto:

Nieuwe wandelroute ‘t Wehlse Bos

Doetinchem - De VVV Doetinchem, in samenwerking met Achterhoek Toerisme, lanceert de komende maanden het Doetinchems Wandelkwartet. Vier wandelingen in de gemeente Doetinchem van respectievelijk 5, 7½, 10 en 12½ kilometer. De tweede wandeling van 10 kilometer start en eindigt bij Pannenkoekenhuis De Zon in Wehl en is vanaf vrijdag 2 april te koop bij VVV, eetwinkel Van Mien in Doetinchem én Pannenkoekenhuis De Zon in Wehl. 

Begin februari is reeds de eerste stadswandeling succesvol gelanceerd. Een route van 5 km door de stad.

Wandelroute ‘t Wehlse Bos

De wandeling door ’t Wehlse Bos is een mooie route door een particulier bos waar iedereen van mag genieten. De start- en het eindpunt van deze wandeling is bij Pannenkoekenhuis De Zon aan de Weemstraat 5 te Wehl. Bij aankoop van de route ontvangt de deelnemer een voucher van €2,50 bij besteding van minimaal €17,50 bij Pannenkoekenhuis de Zon.

Wandelen in de gemeente Doetinchem 

De gemeente Doetinchem behelst niet alleen de bruisende binnenstad met levendige kernen eromheen, maar ook de natuurgebieden in de gemeente zijn al jaren grote trekkers voor wandelaars. De lente is begonnen en we trekken er graag op uit, zeker ook dicht bij huis.

Het kwartet wordt de komende periode uitgegeven per wandeling. Zodra de vierde wandeling wordt uitgegeven heeft de deelnemer een uniek ‘Doetinchems Wandelkwartet’. Elke wandeling wordt gecombineerd met een actie van een horecagelegenheid op de route.

Verkooppunten wandelroutes

VVV Doetinchem is op afspraak geopend van donderdag tot en met zaterdag, 10.00-14.00 uur; men kan een tijd reserveren via de website www.vvvdoetinchem.nl of bellen naar 0314-335557. Ook is de route verkrijgbaar bij Pannenkoekenhuis de Zon, Weemstraat 5 te Wehl (0314-700515), en de Eetwinkel van Mien in de Grutstraat. De prijs van deze wandeling bedraagt €2,50 inclusief kortingsvoucher.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden