Inschrijving Move2social Achterhoek geopend

Achterhoek - In het voorjaar start de eerste editie Move2Social Achterhoek. Bestemd voor ondernemers die maatschappelijke impact maken, maar hierbij nog wel hulp bij kunnen gebruiken.

Startende maatschappelijk ondernemers of gevestigde maatschappelijk ondernemingen worden door Move2Social Achterhoek ondersteund, met als doel om hun maatschappelijke bedrijfsidee een vliegende start te geven of om hun bestaande onderneming duurzaam te laten groeien. Ondernemers kunnen zich vanaf nu inschrijven om kans te maken voor deelname aan het programma dat in het voorjaar zal starten.

Move2Social

Move2Social is een ondersteuningsprogramma gestart vanuit diverse publieke en private organisaties in de regio om ondernemers in Achterhoek te ondersteunen in het realiseren van maatschappelijke impact. Het is een intensief trainingstraject met uiteenlopende workshops, expertsessie en coaching. Het programma helpt bij het opstarten of professionaliseren van je onderneming, het vinden van financiers of uitbreiden van je netwerk.

Voor deelname aan het programma is er een aantal criteria:

  • Je bent als ondernemer bezig met het realiseren van maatschappelijke winst.
  • Je bent gevestigd in de regio Achterhoek.
  • Je genereert reeds inkomsten door de verkoop van jouw producten of diensten of staat op het punt je producten of diensten op de markt aan te bieden.

Wie ‘Ja’ kan beantwoorden op bovenstaande voorwaarden, kan zich voor 1 mei 2021 aanmelden via www.move2social.nl.

Move2social Achterhoek wordt mede mogelijk gemaakt door: KplusV, Achterhoek ambassadeurs, Rabobank, gemeente Doetinchem, gemeente Aalten, gemeente Bronckhorst, ROZ groep, De Graafschap, Graafschap college en Laborijn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden