Inschrijving open voor virtuele BAX 5x5 estafetteloop

Doetinchem - Ook dit jaar gaat de fysieke BAX 5x5 estafetteloop op en rondom de atletiekbaan van Argo niet door vanwege de coronasituatie. Voor het tweede jaar op rij organiseert daarom Argo een virtuele variant en wel in het weekend van 8 en 9 mei. 

De organisatie verwacht hiervoor veel belangstelling vanuit de hele regio, vooral ook van mensen die juist vanwege corona zijn begonnen met hardlopen en wellicht zelfs via bedrijven die hun personeel willen stimuleren een gezondere levensstijl aan te nemen.

Op die manier hebben twee bedrijven al diverse teams ingeschreven en één van deze bedrijven met internationale vestigingen maakt er zelfs een intern evenement van.

Het is de bedoeling dat teams van vijf lopers worden gevormd. De captain meldt het team vervolgens voor 1 mei aan via www.argoatletiek.nl. In het weekend van 8 en 9 mei lopen de teamleden individueel hun eigen 5 kilometer waar en wanneer ze willen; volledig coronaproof dus. Deelnemers sturen meteen na hun loop bewijsmateriaal van de gelopen afstand + tijd in minuten en seconden door aan hun team-captain, die dit vervolgens uploadt via een link in een nog te ontvangen mail. De organisatie maakt hiervan een teamklassement in de volgende categorieën: dames, heren en mixed. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden