<p>Wehls Gemengd Koor in tijden dat er nog gezonden kon worden.</p>

Wehls Gemengd Koor in tijden dat er nog gezonden kon worden.

(Foto: PR)

Wehls Gemengd Koor zit niet stil

Wehl - De repetities bij het Wehls Gemengd Koor (WGK) zijn nog niet begonnen in deze coronatijd. De algemene en belangrijkste vraag voor alle koren en het Wehls Gemengd Koor in het bijzonder is: “hoe houden we de leden bij elkaar?” 

Nu koren al een jaar lang niet ‘live’ bij elkaar kunnen komen om samen te zingen, komt het besef hoezeer dit gemis gevoeld wordt. De sociale contacten, een jarig lid toezingen, samen koffie drinken, een uitvoering geven, het zijn wezenlijke dingen van een koor.

Gelukkig heeft niet iedereen bij het WGK stilgezeten. De website is gemoderniseerd. Ze is toegankelijker geworden: de sponsorpagina is aangepakt, het fotoboek uitgebreid, en leden kunnen de muziek inzien en beluisteren die ingestudeerd wordt.

Voor de donateurs van het Wehls Gemengd Koor Wehl (WGK) betekent dit dat hun ‘boodschap’ nog steeds gelezen wordt en vindbaar is via de site. Ook heeft PR van het WGK vorig jaar al besloten om, zolang de repetities niet opgestart kunnen worden, geen financiële bijdrage te vragen aan de donateurs, ondanks de lopende contracten.

www.wgk-wehl.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden