<p>Koffie drinken in de Wingerd met 1,5 meter afstand.</p>

Koffie drinken in de Wingerd met 1,5 meter afstand.

(Foto: Anneke Peerenboom)

De Deuren van de Wingerd zijn weer open

Doetinchem - De deuren van de Wingerd zijn weer open. Nu de coronamaatregelen verder worden versoepeld, zijn vanaf maandag 7 juni, van 10.00 tot 12.00 uur, de deuren van de Wingerd weer wijd open.

Iedereen is weer welkom voor een gezellig bakkie koffie en een praatje. Natuurlijk met handen ontsmetten, mondkapje bij binnenkomst en 1,5 meter afstand.

Ook een aantal andere activiteiten start op: Het stiltecentrum is open en de ruilbibliotheek staat weer in de hal. In de hal hangt een expositie van Yoyo Chenyouzan. Bewaarde doppen van de afgelopen maanden kan men weer kwijt in de bak in het voorportaal van de Wingerd. Het geld wat hiermee wordt opgehaald gaat naar het opleidingscentrum voor hulphonden.

Elke maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur is de Formulierenhoek open waar je terecht kunt voor invullen van een formulier, iets aanvragen op het internet of het maken van een fotokopie voor een dossier. Ook kan je hier terecht als je moeite hebt met het lezen of begrijpen van een brief, het uitprinten van een formulier of het aanvragen van een activiteit bij het Meedoenarrangement. Er is een vrijwilliger aanwezig die kan helpen.

Op de eerste en derde dinsdag van de maand, van 09.30 tot 11.30 uur kun je komen Mandala tekenen. Op woensdag in de even weken wandelen we en nemen we zwerfafval mee. Starten om 10.00 uur met koffie en wandelen ongeveer 1,5 uur. Alle deze activiteiten zijn gratis toegankelijk en je hoeft je er niet voor op te geven.

Pas in september hoopt men de kerkherberg, het zingen met Barbara, de Wingerdbios en de koffieconcerten weer te starten. Mits de versoepelingen doorgaan zoals verwacht.

Informatie bij Peter Bob, 0314-346096.

Meer berichten