Foto:

Buitenexpositie Kunst door de Brievenbus

Hummelo - Sinds het begin van de coronaperiode genieten veel oudere Achterhoekers om de week thuis van het maken van een kunstzinnige opdracht van kunstproject Kunst door de Brievenbus van Amphion Cultuurbedrijf. Begin juli mag de rest van de wereld meegenieten, dan start een expositie met werk gemaakt tijdens het project. De expositie vindt buiten plaats bij De Klevenhorst in Hummelo van 1 tot en met 4 juli.

“Om de week een cadeautje om helemaal vrolijk van te worden!”, dat meldt een van de deelnemers van Kunst door de Brievenbus. Sinds april 2020 delen meer dan 150 mensen uit de Achterhoek deze blijdschap op het moment dat er weer een nieuwe kunstzinnige opdracht door de brievenbus glijdt.

Waar corona belemmeringen opwerpt, zoekt Amphion Cultuurbedrijf naar mogelijkheden. En die liggen voor het oprapen. Kunst door de Brievenbus is er een van. Fijn thuis aan de slag met het maken van je eigen kunstwerk, uitgedaagd worden, je creativiteit aanspreken en vooral: het hoofd even leegmaken. De werken worden nu geëxposeerd.

Iedereen is welkom bij de Expositie Kunst door de Brievenbus, van 1 tot en met 4 juli, dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur bij Hoeve De Klevenhorst, Van Heeckerenweg 13 in Hummelo. Het geheel wordt omlijst met muziek, verhalen en gedichten, met medewerking van onder andere Gery Groot Zwaaftink en Helma Snelooper.

De expositie is vrij te bezoeken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden