‘BuitenGewoon Netwerken’

Doetinchem - ZP Doetinchem en Talent Business Club ‘De Graafschap’ slaan de handen ineen in de organisatie van de net- werkbijeenkomst ‘BuitenGewoon Netwerken’ op donderdag 8 juli, een evenement speciaal voor zelfstandig professionals uit Doetinchem en omstreken. 

Door het gezamenlijk organiseren van de bijeenkomst, zetten ZP Doetinchem en Talent Business Club ‘De Graafschap’ in op een bredere doelgroep. Er wordt gekeken hoe beide netwerkclubs ook in de nabije toekomst samen kunnen optrekken in het organiseren van bijeenkomsten voor ZZP’ers.

Beide businessclubs zijn een platform voor (pas gestarte) zelfstandig professionals. Ze bieden hun leden de kans om, op laagdrempelige wijze, in contact te komen met gelijkgestemden en te bouwen aan een netwerk in en rondom Doetinchem. Naast het bij elkaar brengen van professionals, staan bij zowel ZP Doetinchem als bij Talent Business Club ‘De Graafschap’ het delen van kennis en het vieren van successen centraal.

Het evenement ‘BuitenGewoon Netwerken’ vindt op donderdag 8 juli tussen 16.30 en 18.30 uur plaats op de Bleek, dat in het weekeinde van 9 tot en met 11 juli wordt omgetoverd tot het evenemententerrein voor het jaarlijks terugkeren- de straattheaterfestival ‘BuitenGewoon’. 

De zelfstandig professionals krijgen een wervend programma voorgeschoteld. Na een welkomstdrankje en een kort welkomstwoord door Evelien Helder, programmeur van het theaterfestival Buiten- Gewoon, is er tijd voor een presentatie van Guido Verhoef, de bedenker en kunstenaar van het ballonproject ‘Cubes’.

De Zutphense Guido Verhoef, die zelf ook zelfstandig ondernemer is, staat wereldwijd bekend om zijn bijzondere projecten die hij volledig van ballonnen maakt.

De deelnemers krijgen de kans om de zestal kubussen, bestaande uit 100.000 afbreekbare ballonnen, van binnen te bezoeken. Ook krijgen zij de mogelijkheid om het Luminarium te bewonderen en worden zij bijgepraat over de video-installatie ‘True, the Gates’, die speciaal voor het festival is gemaakt. Uiteraard wordt deze netwerkmiddag passend afgesloten met een hapje en een drankje, waarna iedereen met een stapel visitekaartjes en frisse energie naar huis gaat.

Wegens het strenge coronabeleid zijn er een beperkt aantal plekken. Vol = vol! Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Opgeven kan tot uiterlijk woensdag 30 juni. Geef je op via: zpdoetinchem@igddoetinchem.nl of via brend.evers@degraafschap.nl. Vermeld bij de aanmelding naam, bedrijfsnaam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden