Schrijfster en fruitgoeroe Julia Kang geeft lezing op Blije Markt

Braamt - Op zondag 23 juli geeft schrijfster Julia Kang uit Aalten een lezing met als thema:"Fruit jezelf gezond en slank."

Julia Kang werd in 1974 geboren in Seoul, Zuid-Korea en op 6-jarige leeftijd geadopteerd door Nederlandse ouders. Haar adoptie ervaring en de daaruit voortkomende zoektocht naar haar identiteit en afkomst hebben een grote stempel op haar persoonlijke ontwikkeling gedrukt. Uit persoonlijke interesse naar haar geboorteland begon ze na haar VWO met een studie Koreaanse letterkunde op de universiteit in Leiden. Tijdens haar studie kwam ze erachter dat haar ware interesse lag in gezondheid, voeding en duurzaamheid. Nadat ze enkele jaren voor Koreaanse bedrijven had gewerkt deed ze onderzoek naar gifstoffen in de samenleving. Ze ging zich hierdoor ook verdiepen in de natuurlijke voedings-, en gezondheidsleer. Ze ontwikkelde zich als deskundige op het gebied van gifstoffen en de natuurlijke eet- en levensstijl met zo min mogelijk toegevoegde gifstoffen en chemie. Julia fruit zichzelf daarom al meer dan 20 jaar gezond en slank door elke dag 4 kilo fruit als ontbijt en lunch te eten naast haar warme avondmaaltijd met opmerkelijk resultaat op haar gezondheid en gewicht. Aanvang lezing 12:30 uur – Einde 13:15 uur. De Toegang is gratis. Gelieve vooraf aanmelden via de site van de Blije Markt. www.deblijemarkt.nl

Naast de lezing van Julia zijn er maar liefst 40 standhouders aanwezig en zijn er tal van activiteiten voor jong en oud waaronder verschillende workshops en is er live muziek van de band Bloody Rosa uit Zutphen.

Meer berichten