Logo doetinchemsvizier.nl


ETS-Bijbelcursus weer van start in Doetinchem

DOETINCHEM -  
Op 11 september begint in Doetinchem het nieuwe seizoen van de ETS-Bijbelcursus van het Evangelisch College.

Als onderdeel van het Evangelisch College, een organisatie die zich inzet voor Bijbelonderwijs in Nederland, biedt de Evangelische Toerusting School (ETS) een interkerkelijke Bijbelcursus aan op 55 locaties in Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 1000 cursisten deze cursus. 
De Bijbelcursus helpt mensen de Bijbel beter te leren kennen, begrijpen, toe te passen en te groeien in geloof. In de lessen wordt onder meer aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema's, moeilijke passages en de hoofdgedachten van elk Bijbelboek. De cursisten worden zo betrokken bij de Bijbelse boodschap voor het leven van elke dag. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken aan bod komen. Meestal wordt per les één Bijbelboek behandeld.
 
Doetinchem
Ook in Doetinchem verzorgt de ETS een cursus. De lessen vinden plaats op de tweede en vierde maandag van de maand, van 19:30 uur tot 22:00 uur, op de volgende locatie: Cultureel centrum Plexat, Dr. Huber Noodtstraat 74a. De lessen worden verzorgd door de docenten Edwin Vrijmoeth (Oude Testament) en Piet Passchier (Nieuwe Testament).
 
Gratis proeflessen volgen
Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd in september gratis en vrijblijvend de lessen bij te wonen. Vooraf aanmelden voor deze lessen is niet nodig. 
 
Voor meer informatie
Zie voor meer informatie over de cursus de website van het Evangelisch College: www.evangelisch-college.nl/ETS.html. Indien u vragen heeft over de cursus, neemt u dan gerust contact op met de ETS (info@ets-cursus.nl).
 

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox