Logo doetinchemsvizier.nl


Theatergroep vraagt aandacht voor werken met beperking

Doetinchem - Theatergroep Laborijn en muzikant Cas Miltenburg zijn zaterdag 9 september de hoofdgasten van Het Nieuwe Dijkhuis tijdens de jaarlijkse Open Monumentendag. De acteurs van de theatergroep geven een theatrale rondleiding door het monumentale gebouw. Bezoekers krijgen tekst en uitleg over de bijzonderheden van het gebouw, afgewisseld met zeer persoonlijke ervaringen van de acteurs uit hun voorstelling 'Van zessen klaar'.

Deze voorstelling gaat over wat werk voor hen betekent en wat er met je gebeurt als je lang werkeloos bent of werkt met een beperking. Scènes over marktwaarde en eigenwaarde. Openhartig en strijdbaar. De theatergroep wordt geholpen door de bekende Achterhoekse regisseur Jos Spijkers.
Ondertussen maakt Cas Miltenburg, student op de opleiding Kleinkunst in Antwerpen, met bevriende musici die dag ter plekke muziek en liedjes op het podium van het nieuwe Dijkhuis. Bezoekers kunnen gewoon binnenlopen en meemaken wat er op dat moment ontstaat. Muziek die geïnspireerd is op de ruimte en de chemie van de makers.
Theatrale rondleidingen om 11 uur, 13 uur en 15 uur.
Doorlopende muziekimprovisaties tussen 12 en 16 uur.

De toegang is gratis!

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox