Logo doetinchemsvizier.nl


(Foto: Rob Houdkamp)
(Foto: Rob Houdkamp) ((Foto: Rob Houdkamp))

Musical Producties Gaanderen naar Carré

gaanderen - Musical Producties Gaanderen (MPG) is met hun productie 'Sweeney Todd' genomineerd voor 2 Amateur Musical Awards dat maakte Stichting Amateur Musical Nederland deze week bekend.

In de categorie 'Beste Mannelijke Bijrol Drama' staat MPG maar liefst twee keer genoemd. Dinant Duenk en Keije Schepers (beiden lid van MPG) zijn genomineerd voor hun rol als respectiefelijk Rechter Turpin en als Anthony. De vereniging maakt 50 procent kans om deze award te winnen, want naast de twee bovenstaande namen, staan er nog 2 andere potentiële kandidaten op de nominatielijst. Op 20 november vindt de award-uitreiking plaats in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam.

MPG stond afgelopen mei in Schouwburg Amphion met de musical Sweeney Todd. Komend seizoen brengen ze op 23 december locatietheater naar de Sint Martinuskerk in Gaanderen met een kerstvoorstelling. Aankomende Pasen brengt dit gezelschap een reprise van Jesus Christ Superstar in Concert in kerken door de hele regio. (Foto: Rob Houdkamp)

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox