Logo doetinchemsvizier.nl


Gave verhalen over ondernemerscap in Het Nieuwe Dijkhuis

Doetinchem - Is het mogelijk om Doetinchem als samenleving een beetje mooier te maken? "Wij denken van wel. De overheid, de scholen, het bedrijfsleven en de kerk hebben unieke mogelijkheden om het leven in en rond Doetinchem op positieve manier te beïnvloeden."

Gerrit Grievink van Het Nieuwe Dijkhuis in Doetinchem wil ondernemers in de regio motiveren en inspireren om een verschil te maken. Voor zichzelf, voor hun bedrijf en hun klanten, maar vooral ook voor de samenleving waar ze onderdeel van uitmaken. Tijdens een kick off bijeenkomst op 10 oktober in Het Nieuwe Dijkhuis in Doetinchem kunnen ondernemers volgens Grievink ontdekken dat er geen grote investering nodig is om als ondernemer rijker te worden.

,,Vanuit Het Nieuwe Dijkhuis willen we graag ons steentje bijdragen. Maar dat kunnen we het niet alleen. Daarom vragen we ondernemers uit de regio om hulp. Samen met hen kunnen we de minderbedeelden en de eenzamen in de lokale samenleving helpen om hun leven weer op de rit te krijgen. En mantelzorgers en andere hulpverleners ondersteunen bij het geweldige werk dat ze vaak geheel belangeloos doen.”, aldus Grievink

Ondernemers kunnen zich laten inspireren tijdens de kick-off bijeenkomst op 10 oktober. Een avond waar commercieel & ideëel hand in hand gaan. Handige wetens waardigheden maar ook gave verhalen van mensen die weten dat de waarde van ons leven niet bepaald wordt door wat we voor onszelf doen, maar ook door wat we voor anderen doen.

De initiatiefnemers van het Nieuwe Dijkhuis benadrukken dat het geen nieuwe businessclub is, maar een inspirerende ontmoetingsplek voor boeiende mensen met gave verhalen over ondernemerschap, zingeving en leiderschap.

De kick off-bijeenkomt met een praktijkgerichte programma is niet alleen voor grote bedrijven,
maar juist ook voor het mkb en de zzp-er. ,,Het zijn de ondernemers en leiders met passie
en visie die het verschil maken en die tijdens de verschillende bijeenkomsten hun kennis
willen delen met hun Achterhoekse collega’s”, aldus Grievink, die hoopt dat veel ondernemers naar deze startavond zullen komen. www.hetnieuwedijkhuis.nl

Meer berichten

Shopbox