Logo doetinchemsvizier.nl


Gespreksgroepen voor mantelzorgers

Doetinchem - Mantelzorgers doen mooi, eervol werk, maar het is vaak best zwaar. Want hoe breng je de draaglast en draagkracht goed in balans? Om hierover te kunnen praten met andere mantelzorgers, organiseert MEE Oost – in samenwerking met de gemeente Doetinchem en het Buurtplein – 10 & 11 oktober een gespreksgroep voor mantelzorgers van mensen met NAH OF ASS.

Tijdens deze bijeenkomsten kunnen mantelzorgers elkaar onder professionele begeleiding ontmoeten in een gezellige, veilige sfeer. De deelnemers kunnen zelf gespreksonderwerpen aandragen, ervaringen delen en praktische tips uitwisselen. Uit de evaluatie van eerdere mantelzorg-gespreksgroepen is gebleken dat de deelnemers deze bijeenkomsten als zeer zinvol hebben ervaren. Zij gaven aan dat hun draagkracht hierdoor is vergroot en de draaglast verkleind.

Bijeenkomsten 10 & 11 oktober
10 oktober is er een Trefpunt Mantelzorg voor mantelzorgers van mensen met ASS (autisme) en 11 oktober is er een Trefpunt Mantelzorg voor mantelzorgers van mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel). De bijeenkomsten vinden plaats bij De Daele, Stevinlaan 9 in Doetinchem van 19.00 tot 21.00 uur en worden begeleid door een cliëntondersteuner van MEE Oost.

Deelnemen?
Iedereen die deel wil nemen aan het Trefpunt Mantelzorg kan zich aanmelden bij MEE Oost via www.trefpuntmantelzorg.nl of via telefoonnummer 0314 - 344 224. Deelname is kosteloos.

Meer berichten

Shopbox