Stefan Bos en Lizzy Ossevoort.
Stefan Bos en Lizzy Ossevoort. (Foto: PR)
Kerstmis

Swingende kerst met Lizzy en Stefan

DOETINCHEM - Twee muzikale toptalenten uit de Achterhoek geven vrijdag 15 december een swingend en sfeervol kerstconcert in Het Nieuwe Dijkhuis in Doetinchem. Het gaat om zangeres Lizzy Ossevoort en pianist Stefan Bos.
Het Achterhoekse duo stond vorig jaar ook op de planken van het inspiratiecentrum en zette toen de zaal in vuur en vlam met een combinatie van een prachtige stem, schitterend pianospel en natuurlijk bekende en onbekende kerstsongs. Dit jaar verrassen Ossevoort en Bos met een vernieuwd programma.
Lizzy Ossevoort (21) is afkomstig uit Halle en afgestudeerd aan het conservatorium in Arnhem. Als zangeres heeft ze al aan indrukwekkend aantal bijzondere projecten mogen meewerken. Ze zong onder andere tijdens The Voice of Holland, NL Vocalisten Jazz Concours, Prinses Christina Concours en de Conservatorium Jazz Award. Ossevoort heeft opnames gemaakt met het Metropool Orkest.
Al 7 jaar speelt ze samen met Stefan Bos (21 jaar), studerend aan het conservatorium in Amsterdam. Stefan is een fantastische, muzikale pianist die een ieder kan ontroeren! Hij speelde onder andere al op het North Sea Jazz Festival.
Het kerstconcert begint om 20.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop 11 euro via www.hetnieuwedijkhuis.nl of 12,50 euro aan de zaal op de avond van het kerstconcert.

www.hetnieuwedijkhuis.nl

Meer berichten

Shopbox