Logo doetinchemsvizier.nl

Taalhuis inloopspreekuur

Doetinchem - Ronny Hartman, Taalhuisdocent/-specialist, is vanaf nu elke dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in het Taalhuis in de bibliotheek in Doetinchem aanwezig. Dit spreekuur is bedoeld voor iedereen die zich wil aanmelden als deelnemer, maar ook  voor deelnemers die een afspraak hebben voor een intake en voor Taalvrijwilligers die vragen hebben.
Mensen die deelnemer willen worden voor een taaltraject kunnen terecht voor informatie, een intake of om een afspraak te maken voor een intake. Ronny kan dan vertellen welke trajecten er zijn, hoe een traject eruit ziet en bepalen of er een passend traject is in het Taalhuis en/of op het Graafschap College.
Taalvrijwilligers kunnen inhoudelijke vragen stellen over de begeleiding van hun deelnemer(s). Bijvoorbeeld als zij merken dat het materiaal waarmee zij werken te makkelijk is voor de deelnemer of als ze het idee hebben dat de deelnemer ondanks alle inspanningen maar weinig vooruitgang boekt of als een deelnemer iets specifieks wil oefenen en de Taalvrijwilliger vraagt zich af welk materiaal of welke methode daar het beste bij past.
Ook kunnen mensen die graag Taalvrijwilliger willen worden of daarin interesse hebben zich bij Ronny melden om meer informatie over het Taalhuis te krijgen.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox