Foto: Lieke Siebelink

Vrouwen van Nu afdeling Doetinchem

Doetinchem - Op maandag 5 februari hield de afdeling Doetinchem van Vrouwen van Nu haar maandelijkse bijeenkomst, ditmaal voorafgegaan door de jaarvergadering. Na alle zakelijke mededelingen zijn er dames in het zonnetje gezet. Er is afscheid genomen van een aantal commissieleden met een bloemetje en een toespraak. Daarna was er alle aandacht voor de aanwezige jubilarissen, ook hier een bloemetje en een toespraak. Na de pauze heeft wijkagent Jan van Espen een lezing gegeven over zijn werk en over buurtpreventie, naar volle tevredenheid. We vonden het allen zeer leerzaam.

Vrouwen van Nu Doetinchem komt elke maand bij elkaar in café restaurant De Kruisberg. Elke maand is er een gastspreker of een optreden. Behalve de maandelijkse bijeenkomsten zijn er ook een aantal commissies die het hele jaar door activiteiten organiseren. Zo zijn er een reiscommissie, een culturele commissie, een tuinclub en een leeskring. Ook zijn er activiteiten die in regionaal of landelijk verband worden georganiseerd. Doordat de afdeling Vrouwen van Nu aan het vernieuwen is, is er een prachtige verbinding tussen jong en oud. Zie hiervoor de website van de afdeling www.vrouwenvannudoetinchem.nl

Op de foto krijgen een aantal jubilarissen een bloemetje uitgereikt door de Voorzitter. Van links naar rechts zijn dat Stanny Ligtvoet (40 jaar lid), Dori van Til (40 jaar lid), Joke de Vries (25 jaar lid) en Janny Rensink (voorzitter).

Meer berichten