Bibliotheek sluit, afhaalbieb blijft open

Algemeen

Doetinchem - Alle vestigingen van Bibliotheek West-Achterhoek zijn met ingang van 15 december gesloten naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die landelijk zijn afgekondigd, maar er is nog mogelijkheid om boeken te lenen.

Afhaal bieb

De AfhaalBieb is hét alternatief tijdens de sluiting van de bibliotheek. Leden kunnen via een contactformulier op de website aangeven wat hun favoriete genre is en medewerkers van de bibliotheek stellen daarop een mooi en passend tasje met boeken samen dat op naam klaarstaat. De afhaaltijden verschillen per vestiging en zijn te vinden op de website www.bibliotheekwestachterhoek.nl

De servicepunten in Wehl en Steenderen zijn gedurende de lock-down gesloten.

Boek aan Huis

Voor mensen die slecht ter been zijn of in quarantaine zitten, blijft de Boek aan Huis service gehandhaafd, zo lang er vrijwilligers en/of medewerkers zijn die dit kunnen uitvoeren. Wel beperken wij het contact van onze vrijwilligers en medewerkers. Zij hebben geen toestemming om binnen te komen, maar hangen de boeken in een tasje aan de deur. Bibliotheekleden die op deze manier boeken willen ontvangen, kunnen zich aanmelden via de klantenservice, per mail of via de website.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant