Afbeelding
Foto: Monkey Business Images

Op je eigen niveau wandelen met ‘Jouw Wandeluitdaging’.

Algemeen

Doetinchem - Jouw Wandeluitdaging is het gratis online wandelprogramma dat helpt om wekelijks zelfstandig te wandelen op een passend niveau.

Sportservice Doetinchem werkt samen met de Bas van de Goor Foundation en beide organisaties hebben als doel om mensen te helpen bij het verbeteren van hun leefstijl en gezondheid. 

Bewegen heeft een positieve invloed op diverse chronische aandoeningen en kan de kwaliteit van leven verbeteren. Denk aan diabetes, COPD, hart- & vaatziekten of reuma. Wie een aantal kilo’s kwijt wil of gewoon meer wil bewegen, kan meedoen met dit gratis wandelprogramma.

Deelnemers ontvangen elke maand een wandelschema met wandeltrainingen en –tips en dat een half jaar lang. Naast het wandelschema is het vanaf woensdagmiddag 26 augustus mogelijk om in een periode van 12 weken wekelijks te wandelen met een buurtsportcoach. Er zal vanuit wisselende startlocaties worden gewandeld. Zo bouwt men samen met andere deelnemers gestaag toe naar het volbrengen van een 5 kilometerwandeling met een gezamenlijke afsluiting.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met buurtsportcoach Rob Wentink via r.wentink@sportservicedoetinchem.nl of via 06-28246158. Inschrijven kan ook via www.sportservicedoetinchem.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier