Werk van Monnie Paashuis en Arjen Vonk
Werk van Monnie Paashuis en Arjen Vonk Foto: PR De Kunstcipier

De Kunstcipier laat bezoekers weer binnen

Algemeen

Doetinchem - Ook galerie-winkel De Kunstcipier op De Kruisberg opent na rustige maanden haar deuren.

De expositieruimte wordt gebruikt door elf kunstenaars die voor een schappelijk bedrag een atelier hebben in de gebouwen van de voormalige gevangenis.

Van Arjen Vonk, Thea Zweerink, Dilly Helmink, Monnie Paashuis, Femmie den Ouden, Cynthia van Wijngaarden, Lisanne van Bergen, Andre Lamers, Nicolette Dubbeldam, Mirjam van der Velden en Remco Leuverink is nieuw werk te zien. De meesten hebben zich laten inspireren door het thema ‘vrijheid’ in de bredere zin van het woord.

In verschillende technieken en formaten, twee- én driedimensionaal, vormen de kunstwerken met elkaar een interessante presentatie waarbij voor iedereen iets te zien óf te koop is. De Kruisberg Kunstzondag, waarbij elke eerste zondag van de maand diverse ateliers open zijn voor publiek, zal later in het jaar weer starten.

De openingstijden van De Kunstcipier aan de Klootsemastraat 1 in Doetinchem zijn woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur. In de galerie-winkel, die te bereiken is via lunchroom De Proeftijd, kunnen drie tot vier personen tegelijk terecht. De toegang is vrij.

Werk van Andre Lamers

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier