Cursus fotobewerking met Pixlr en cursus Word voor beginners

Doetinchem - Op 20 maart beginnen er een tweetal Seniorwebcursussen in de bibliotheek van Doetinchem.

Pixlr: Met een digitale camera maakt u gemakkelijk veel foto’s en daarna zoekt u de beste uit. Toch komt waarschijnlijk regelmatig voor dat u die beste foto toch nog wat zou willen verbeteren. Misschien wilt u de foto zelfs op een wat meer artistieke wijze veranderen en op expressionistische wijze de sfeer van een foto beïnvloeden. In een cursus van 5 lessen maakt u kennis met de basisprincipes van Pixlr.

Word voor beginners: Vindt u het leuk om een fraai versierde tekst of boekje te maken? Foto’s en tekeningen in een tekst plaatsen? Wilt u graag visitekaartjes, versierde etiketten of adresetiketten maken? Dat kan allemaal met het Word. Deze cursus is een vervolg op de basiscursus Windows (7 of 10). Ook een vergelijkbaar kennisniveau is voldoende voor het goed kunnen volgen van deze cursus.

Beide cursussen starten op dinsdag 20 maart. Pixlr is van 9.30-12.00 uur en Word van 13.30 – 16.00 uur. U kunt uw eigen laptop meenemen of werken op de laptops van de bibliotheek met Windows 10. Als u geen eigen laptop gebruikt, moet u wel een usb-stick meenemen met voldoende opslagcapaciteit. Kosten voor beide cursussen is 50 euro. Aanmelden en meer info via www.biebnieuws of via Klantenservice 0314 333445

Meer berichten

Shopbox