Anne van Delft (links) van Klimmendaal, Evie Wissink en Marlot Cornielje (rechts) van JCI Doetinchem bij de geschonken fiets en foam blokken.
Anne van Delft (links) van Klimmendaal, Evie Wissink en Marlot Cornielje (rechts) van JCI Doetinchem bij de geschonken fiets en foam blokken. Foto: PR

JCI schenkt speciale fiets

Algemeen

DOETINCHEM - Junior Chamber International (JCI) is een internationale trainingsorganisatie waarin actieve jonge professionals tot 40 jaar met verschillende achtergronden en beroepen deelnemen. JCI Doetinchem organiseert jaarlijks een activiteit om geld in te zamelen voor een lokaal goed doel. Zaterdag 14 september jongstleden vond in dat kader de ‘Tour de Motorique’ plaats, een autotourtocht met spelelementen door de Achterhoek. Deze stond in het teken van het gekozen goede doel, de kinderrevalidatie afdeling Klimmendaal in het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. “Er hebben 25 auto’s meegereden. Door inschrijfgeld en met behulp van sponsors is een mooi bedrag ingezameld voor Klimmendaal locatie Doetinchem en konden we de kinderafdeling in het Slingeland Ziekenhuis enkele leuke dingen schenken,” vertelt Erik Pubben, hij vormt samen met nog vijf andere leden de fundraise commissie van JCI Doetinchem. Naast foam speelblokken is in samenwerking met Van Raam in Varsseveld, fabrikant van unieke aangepaste fietsen, een speciale fiets overhandigd aan de kinderrevalidatie afdeling. De kinderafdeling van het Slingeland Ziekenhuis kreeg spelletjes en een bal.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant